علی ساری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اختصاص بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری از محل صندوق توسعه ملی جهت مقابله با معضل گرد و خاک اظهار کرد: برای کنترل ۳۵۰ هزار هکتار کانون گرد و خاک در استان خوزستان باید کارها طبق برنامه انجام شود.
وی با تأکید بر لزوم استفاده صحیح از بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری افزود: ما باید نظارت دقیق و مستقیم بر روند اجرایی مصوبات پروژههای مقابله با گرد و غبار داشته باشیم. قطعا نظارت مستمر موجب میشود که کارها به درستی انجام شود.
نماینده اهواز گفت: تنها راهکار ما این است که گزارشهای مربوط به روند اجرای پروژهها را هر سه ماه یکبار بررسی کنیم تا اگر دیدیم کوتاهی در این زمینه صورت گرفته تذکرات لازم را بدهیم.
ساری با بیان اینکه پیشرفت هر پروژه ارتباط تنگاتنگی با استفاده از منابع مالی دارد، عنوان کرد: اگر پروژه مربوطه پیشرفت داشت نشان از استفاده صحیح از منابع است ولی در صورت عدم پیشرفت پروژهای عدم استفاده صحیح از منابع مالی را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه تخصیص بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری به تنهایی برای رفع معضل گرد و خاک خوزستان کافی نیست، گفت: اقدامات پیشگیرانه در حوزه انتقال آب و سیاستهای مربوطه بهترین و بادوامترین راه حل جهت رفع معضل گرد و خاک است که از طریق مجمع نمایندگان خوزستان و مجلس خبرگان در حال پیگیری این موضوع هستیم.
نماینده اهواز گفت: مواردی که تاکنون برای حل معضل ریزگردهای خوزستان انجام شده ماحصل تلاشهای گذشته است و امیدواریم تلاشهای ما در خصوص وضعیت انتقال آب و سیاستهای مربوطه نیز مؤثر باشد.
انتهای پیام